Palvelut

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppujen avulla voit säästää kotisi lämmityskuluissa huomattavia summia.

Yhteistyökumppanimme on luotettava Mitsubishi, jonka lämpöteho oli VTT:n vertailussa kaikista paras. Lisäksi Mitsubishin ilmalämpöpumppujen lämpökerroin pysyy korkeana kovillakin pakkasilla.

Lämmityksen ohella ilmalämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa ja viilentää miellyttävästi kesäkuumalla. Samalla kosteus vähenee ja homeriski pienenee.

Yhteistyökumppanimme ilmalämpöpumppujen asennuksissa on Scanoffice. Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai ole suoraan meihin yhteydessä ja pyydä tarjous (045 111 9801 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Tarjous sisältää koneen, tarvikkeet ja asennustyön. Työn osuudesta kotitaloudet ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen.

Kysy lisää!

puh. 045 111 9801 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Hoida hankintasi vaivatta SOG-rahoituksella!

Haluaisitko säästää kotisi lämmityskustannuksissa, mutta et halua tällä hetkellä sijoittaa kaikkea tarvittavaa pääomaa lämmitysjärjestelmäsi uusimiseen?

Lue lisää! https://www.scanoffice.fi/palvelut/rahoitus/

Huom! Valitse listalta toimittajaksi Sähköasennus Kuronen Oy

 

 

Sähköasennus Kuronen Oy

Hietalantie 5
80710 Lehmo
Puh. 045 111 9801

 

Palvelut

  • Sähkösuunnittelu ja -asennus
  • Näytöt ja esitystekniikka
  • Aurinkoenergia
  • Valvontakamerat
  • Tele- ja tietoverkot
  • ICT- ja pilvipalvelut

Ajankohtaista